Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Djupa brunnar måste man gräva Om man vill nå klart vatten Rosenröd, o rosenröd Djupa vatten är inte lugna\"


Min kärleks misshandel

Så oehört tom,
så tom

Psykiskt har du mördat mig
många gånger om

och jag,
har misshandlat och torterat
när du minst förtjänat dess plåga

För kärleken är inte hänsynsfull,
inte snäll

Lidande

. .

Hjärtat slets ut
obarmhärtigt

jag trodde att jag dog

men du höll det så försiktigt

ville inte tappa

Du har det,
förvarar det
Du kan göra vad du vill

men du är så försiktig
trots att du slet ut det,
gav tillbaks det,
slet ut det igen

så är du så försiktig

för aldrig skulle du skada mig,
älskling




Fri vers av Mahogny
Läst 464 gånger
Publicerad 2006-09-26 23:22



Bookmark and Share


  änglasjäl
En klar femma till dig,
den här texten var verkligen grym!

snyggt tjejen:D
2006-10-05

  Propella
Kontrasterna i den här är lamslående. Vilken omskakande text! Kan bara buga mig.
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Mahogny