Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan 21.00

Ring! Ring!

Knack! Knack!

Puss! Puss!

Åh! Åh!

21.00.



eller


Ring! Ring!

Knack! Knack!

Knack! Knack!

Knack! Knack!

Knack! Knack!

Knack! Knack!

Buhu! Snyft!

Boom! Boom!

21.00.



Var kommer jag vara 21.00?




Fri vers av Hemlig Agent
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-09-27 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hemlig Agent