Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan-kanske-haiku


I litet format
utan större åthävor
KAN livet rymmas




Bunden vers (Haiku) av Maud Li
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-09-27 23:21



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ja! Ja! Det är väl just där det ofta finns. Åthävor är väl bara våra mänskliga överslagshandlingar...
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Maud Li
Maud Li