Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aptitretare

Jag har fått ett bett av den omogna kakan, som ej var redo för min mun.



Jag visste det, men begäret blev för stort.




Nu svider det hårt i magen efter det.




Fri vers av Hemlig Agent
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-09-28 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hemlig Agent