Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt om dej

I förvirrad längtan mjuknar mitt inre
breder ut sina grenar sitt bladverk
växer av näring från dina vackra ord,
ömhet och längtan

önskar möta dej i kärlek
Vill hålla dej ömt och nära
sluta mina varma vingar runt din kropp...din hud ..din själ
varsamt vill jag lära känna
allt om dej




Fri vers av Nära
Läst 485 gånger
Publicerad 2006-09-29 10:46



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Nära!

Den andra versen sitter som gjuten och får en att smälta. Eventuellt kan du kolla upp skiljetecken (stor bokstav etc). I första versen skulle man kunna lägga till "från dina vackra ord" så kopplar den bättre till andra versen. Hälsar vännen Fredrik
2006-10-05

  Arowana
Ja vad kan vi annat vara än förvirrade än. Vi vet ingenting, bara vad vi vill och önskar. Möta dig vill jag också. NU!
2006-09-29

  stella
härlig text, mycket bra titel med blinkning till Almodovar.
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära