Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst-haiku II

 

Äntligen höstgrått

Nya mörka färgskalor

Själva lyser vi




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-09-29 15:49



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ännu en gång vackert:-) du kan verkligen dina haiku=)
2006-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP