Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kött


nej jag vet
du är inte vegetarian
benämnde mig ”din duva”
gödde mig med såpbubblor
och baxade upp mig på din tallrik

ja jag vet
du är glupsk som få
hade skäl stora som luftslott
många glappande munnar att mätta
och ett helt majestätiskt hov att narra




Fri vers av Maud Li
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-09-29 19:54



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Smakar bittert ett tag, och vänder sedan vidare.
2007-02-09

  Gawain
Snygga ordsniderier som smakar väl med frisk eftersmak... *gillar*
2007-01-04

  Gunwale VIP
Utsökt! Sista raden är extra välfunnen!
2006-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Maud Li
Maud Li