Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku skriven i sista stund


Engagerad

Hängmattan på plats
jag hämtar tidningen
och hänger mig




Bunden vers (Haiku) av Lars Granström
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-09-29 19:59



Bookmark and Share


  [jimmy]
-
Hängbron kränger sig
våldsamt under mig
tänker: hängbröst
-
2008-01-15

    BetweenTheLines
Du skriver vassa Haiku,fyndiga,dubbelbottnade,mångtolkbara.jag läser den här som att dels bara lägga sig i mattan,dels engagera sig så mycket av det negativa tidningar målar upp att man går och hänger sig
2007-12-05

  Gunwale VIP
Jag ser det som att du hängav dig. Rätt uppfattat?
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granström
Lars Granström