Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anna med mina ögon


Lugnt å stilla kom du till världen
betraktande omgivningen
insöp du livets lekar

Förundrad tog du dina första kliv
i gröngräset
Om något var fel axlade du bördan
ändrade dej själv ....men däri låg inte bristen

med åren växer insikt
och styrka
till mogen, vacker, viljestark skönhet

med förundran följer mina ögon
de stigar du vandrar, den styrka du bär

Du E vuxen nu
men för alltid mitt barn
som så stilla kom till världen
en vacker höstförmiddag
för tio och två gånger åter tio årtal sedan

fast det var igår
jag såg genom dina ögon
att dagen, livet och framtiden är din.
genom mej fick du livet
genom dej lever jag
även när själen min flyttat

Du är för all framtid
mitt älskade barn




Fri vers av Nära
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-30 00:11



Bookmark and Share


    Sara Se
otroligt rörande och vackert! Så som bara villkorslös kärlek kan vara.
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära