Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

madrass

 

och jag undrar;

hade det verkligen blivit annorlunda 

om vi hade haft en hel madrass

istället för två




Fri vers av sol
Läst 510 gånger
Publicerad 2006-09-30 12:50



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
*känner igen* Samma tankar har korsat mitt huvud av och till...
Stefan Sundström har t o m skrivit en låt om det... "Amors Pilar"... Good stuff.

Kort text som landar med enkelhet. *tummen upp*
2006-10-01

  Anders P VIP
Jag tolkar madrassen som ett slags kontrakt. Det hade antagligen blivit värre. Intressant fråga hur som helst.
2006-09-30

  nopoet
Vi alla har våra sår de har inte med maddrasen o göra de är hur vi rädd man är för varandra. Kan man älska flera ja de kan man men de är på olika vis, Kärlek en sak älska en sak
2006-09-30

  Propella
*skrattar*
Ja du ibland undrar man. Men jag tror inte att det hade spelat någon roll.

(Ps; tack för att du skriver igen)
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol