Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Platser jag kommit nära och lämnat


Rastplatser



Asfalt hon vidrört
vid dammiga Washington-rödljus
Hösttankar i New York
och två barn hon lånat för ett år


det var aldrig hon som föll den hösten


Ett hav tillbaka
En cykelstad med förhöjd promillehalt

Det fanns trösklar
vägsjäl
som berörde
däremellan

och det fanns själar
hjärtan
hon tillhörde
för en stund


men det var hon som föll den vintern


En resväska fylldes
i tron att alla spår försvann
Men det existerade sorger innanför sminkad hud
och det fanns mönster i ett hjärta
från amerikanska rödljus
från vägsjäl och hjärtan
som aldrig riktigt läkt


och det var hon som försvann det året




Fri vers av Spegelvänd
Läst 471 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-30 21:56



Bookmark and Share


    vilsen
mm, jag njuter och älskar dina formuleringar. de återkommande meningarna som liknar varandra om vem som föll när och jag kommer på mig själv med att hålla andan när jag kommer till stycket "men det var hon som föll den vintern" dina beksrivningar och hela texten där det är fritt att tolka in vad som passar, trots washinton och new yokr. SJUKT BRA !
2006-10-01

  prinscess VIP
lite sorglig men på något föll man in i texten
själv som en självupplevd resa
2006-09-30

  Propella
Magiskt. Det är drömmande, skirt och alldeles fantastiskt formulerat.
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Spegelvänd
Spegelvänd