Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fyra barn ... men bara en som är kvar...


Tårar





Och vi badade i våra tårar
Som rann likt Niagrafallen
för saknaden efter
bröder
och söner
var för stor idag…

och vi kramades hårt
och delade med varandra vår sorg
och den stora saknade…
Smärtan som äter oss inifrån
bit för bit

De är tur att vi har varandra…
för utan ”Vi” hade jag aldrig orkat leva


”aldrigmeraflerabarn”

Älskar dem alla – för mycket!





Fri vers av BlåhäXa
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-09-30 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa