Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det svarta är redan mättat




Alla har tillräckligt av
sitt eget mörker
så om det inte är ljus
jag kan tillföra

varför inte invänta
morgondagen




Fri vers av Rachel Roth
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-10-01 17:01



Bookmark and Share


  enkel
Men belysta svärtan då - som hos Frans Hals och Manet och Conrad och Rimbaud och... och ... den belysta svärtan som ger ljuset mening?
2006-10-10

  Agnes
Den här skriver jag ut och sätter på kylskåpet! Där hamnar allt tänkvärt!
2006-10-02

  rebecca d
så om det inte är ljus
jag kan tillföra

vackert...det vill vi...ja, kancke efter en natts sömn...
2006-10-01

  noname_realmind
Klokt talat kvinna!
2006-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth