Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Kanonkulor av känslor\"

Kvistfria träd
i en sjö av skratt.
Kanonkulor av känslor
smeker himlens
makt.

Nycklar av stål
bränner sig fast,
uppätna av Glashusets port,
mitt hjärta förblir
intakt.

Din sten flyger,
Naken och kall
Mina drömmar skuggas i
stjärnklar natt.
Själen står beredd
-Givakt.

Trumpetande tankar,
inre skrik
dyker och virvlar
Kramlar sig fast,
flaggas i kärlekens
ofantliga mast.

Kvistfria träd
i en sjö av skratt.
Kanonkulor av känslor
smeker himlens
makt.








Fri vers av MisIva
Läst 467 gånger
Publicerad 2004-11-24 10:05



Bookmark and Share


  Mats L.
Fina ord som sitter bra ihop
2005-01-13
  > Nästa text
< Föregående

MisIva