Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Famn\"

Soltorkade tankar,
i marinad,
smakar bäst om natten.
Flottiga fingrar
som smeker min kind.
Aromen färgar
himlen röd.

Stjärnor faller,
reflekteras i
läppars glans
Du tar min hand,
vi går vid en ödslig
strand.
Vågorna viskar,
mitt öra hettar
och ryser.

Fyrens ljus
letar sig fram
Trevande söker
du min famn.
Lyckotårar fastnar
i oljan på min kind.
I stunden är Du min




Fri vers av MisIva
Läst 471 gånger
Publicerad 2005-02-03 11:36



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
...när du skriver. tycker om denna blandning av skör smuts...
2005-02-05
  > Nästa text
< Föregående

MisIva