Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Färgen Död\"

Hjärtats mäktiga del väcktes till liv
men tvingas nu nyvaket kravla ned i kvarnen,
känselspröt malda på måfå.
Mitt hopp och min innersta längtan,
rent, kärt pulver som lämnar min kropp
Strös för vinden, i solens skugga
fegheten åter dansar och lider.
Fastnar i isen som spricker och sväljer mig hel,
frusna känslor har färgen Död.





Fri vers av MisIva
Läst 472 gånger
Publicerad 2005-02-15 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MisIva