Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Tomhet\"

Mitt glada inre har gömt sig,
tassande fotsteg
i mina vrår.
Vill inte leka,
vet inte om jag får.

Lusten har stuckit,
ridit bort i stormvindens hår
Känner mig lätt men
tyngd.
Ovisshet och öppna sår.

Känslan av tomhet
likt en sprucken ballong.
Rinnande frågetecken
faller
drunknar
i mångatans
glittrande sång.

Utkavlad
Urgröpt
Utmatttad

Tom....






Fri vers av MisIva
Läst 527 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-01-11 15:03



Bookmark and Share


  Bellé
''Känner mig lätt men
tyngd''

väl beskrivet
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

MisIva