Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Kommunikation\"

Lövtunna är orden
som sakta viskas
Förmultnar utan
din näring
Alfabetets lockelse,
våra solstrålar
Tungor som brinner




Fri vers av MisIva
Läst 494 gånger
Publicerad 2005-02-02 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MisIva