Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Närhet


Tätt intill



Jag ville inte följa dig
in i mörka skogen
på den mjuka mosstigen

Jag ville inte följa dig
på den raka vägen
med blomsterfyllda diken

Jag ville inte följa dig
över hedarna
för att se gladans flykt

Jag vill bara sitta här bredvid dig
Förtroligt
Tätt intill




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 644 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-10-02 10:27



Bookmark and Share


  * Ammi *
Javisst .. samma tankar tror jag bestämt.
finstämd, verkligen!
2007-04-09

  Nioma Trey
"Jag vill bara sitta här bredvid dig
Förtroligt
Tätt intill"

Jag förstår precis hur du menar.
2006-10-07

  prinscess VIP
o den här var otroligt vacker
jättefint skrivet
njutningsfull läsning
2006-10-07

    mellanmål
Fantastiskt vackert! Förtroligt, tätt intill...

Mm
2006-10-03

  Björn Donobauer
Men följer du mig inte om jag går?? Vackert vackert!
2006-10-03

  britt-marie VIP
Vilken vacker kärlekspoesi!!
B-M
2006-10-02

  britt-marie VIP
Vilken vacker kärlekspoesi!!
B-M
2006-10-02

  * Ammi *
skönt varmt och ömsint
2006-10-02

    vinterflicka
Jättefint, stilla och mjukt, härlig kärlekskänsla...
2006-10-02

    Bim
..med den egna viljan som en längtans blomma,fint.Hälsn.Bim
2006-10-02

  Fredrik Stillesjö
Hej Hildegun!

Vacker poesi om kärleken. Fina naturbilder också. Hälsar vännen fredrik
2006-10-02

  Markattan
Varsamt vackert om kärlek och närhet.
2006-10-02

  Lars Granlöf
De känns mjukt och rätt.
Som kärlek.
Kärlek är villkorslöst
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors