Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärvorna

Så tänkte jag
när jag såg mig om
och åskan mullrade
bakom åsarna.

Vi lägger våra pussel
för spänningens skull,
vi samlar på sånt
som har flutit iland
och vi rycker våra plåster
för att det gör mindre ont.

Alla bitar föll på plats
utom skärvorna av mig.




Övriga genrer av Persson
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-10-02 11:28



Bookmark and Share


  wayward - taiga
Hej, jag har återkommit till dina texter då och då,
nu talar jag om det för dig.
Kul å se att du skriver.

En bra dikt i mina ögon.
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Persson