Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En läkare har glömt kikaren



Berget är stilla
reflekterar solens värme
slukar månen
bär natten

tallträden står vakt
skymmer älgparet
vid skogbrynet

vid åkern lurar
en hare




Fri vers av Rachel Roth
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-10-02 15:06



Bookmark and Share


  rebecca d
en stunds vila...i naturen...vackert!
2006-10-02

  Anders P VIP
En pastoral idyll. Typiskt svensk. Något jag skulle kunna se från mitt fönster. Fin stämning
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth