Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att väggen är precis så död som du inte är




Vet du
hur många nätter
som jag har lurat mig själv
att du legat bakom mig

Dina armar runt mig

bara så jag ska kunna
falla i ro
falla i sömn

Du är inte död för mig

Jag såg dig igår
Du var inte död
Du stod
mitt i vardagens skönhet
och gjorde det du gör bäst
Och det tog inte lång tid för mig att förstå
att dina händer
fortfarande kan
smeka mig till sinnesförvirring

just för att väggen är precis så död som du inte är

Jag tror aldrig jag kommer kunna glömma
dina ögon
eller dina händer
som jag aldrig fick kyssa

Jag vill att du ska veta
att jag älskade dig en gång

till månen och tillbaka

och att jag förlät alla dina misstag
och alla de gånger du valde att se bort
när jag behövde att
din blick
försäkrade mig
att allt var okej

Jag har miljoner minnen
av dig
Av dig och mig
och tusentals ärr
som bevis på ditt intrång
Men du får dem aldrig
De är det enda jag har kvar av dig

och det fantastiska jag såg oss vara i framtiden




Fri vers av magda
Läst 812 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-02 17:38



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Jag måste få lov att instämma i hyllningskören härunder. Mycket vackert!
// Jessica Ewa
2006-12-05

  Petrovna
mästerligt! jag känner verkligen igen mig.
2006-11-21

  Cinnika
oj...
2006-10-17

    KalleLager
Det här var ta mig fan det bästa jag har läst här...
2006-10-13

  Dan Linder
vacker --- och allra vackrast är sista raden!
2006-10-13

  emma
fängslande
2006-10-13

    Lee 2
Du skriver helt otroligt bra! Det ger mig rysningar.
2006-10-12

    jannika 1
vackert säger ja bara
2006-10-08

  Micael Axelsson
Man sitter tyst, och reflekterar orden.
Väldigt stark text.
2006-10-05

  Propella
Jisses. Jag har rysningar nu, är isande kall och varm samtidigt. Detta slår undan fötterna på mig.
2006-10-05

  Lilla_Lala
Åh, vilken vacker text! Så stark!
2006-10-03

  Agnes
mmm... det här är så där subjektivt nära fast ändå tillräckligt objektivt för att beröra alla. Du har en förmåga att hitta formuleringar som slår direkt in i mig, samtidigt som jag vet att just denna ordkombination även faller på plats i dig och många fler. Det är ett riktigt gott betyg!! ;o))
2006-10-03

    Panta rei
Som alltid skriver du träffsäkert, vacker och ärligt!
2006-10-02

  Stefan Ek
den här gillar jag, ger mig mycket utrymme att vandra fritt mellan raderna och fundera utan att försvinna iväg i alldeles för abstrakta banor. vackert.
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

magda
magda