Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt att inte tänka på annat än Dig

 

 

Alla pratade
om Dig

Det viskades
om hur fantastisk du var

Av rösterna att döma
kan jag bara hålla med

 

Blickarna

Älskar




Fri vers av Christian_H
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-10-02 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H