Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du. Vet du att jag längtar..

Jag älskade att syna dig
då du sov

Jag avgudade
varje centimeter av din kropp

Du
fick mig att våga le igen

Med öppna armar
och stolthet i rösten
viskade jag för världen vem den här flickan var
som rövat bort mig till landet av trygghet

Vid varje tomt ögonblick
möttes jag av längtan

Längtan efter dig




Fri vers av Christian_H
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-10-02 21:26



Bookmark and Share


  Lilla_Lala
Jag tycker om hur du får till en positiv dikt, men ändå får den att kännas vemodig för att du skriver i dåtid. Du får ofta till den känsloframkallande kombinationen. Mycket fin!
2006-10-27

    Emma_med_t
Oj vad den här andas kärlek.. självklar sådan.. vackert!
2006-10-18

  Sländan
Gillar! Tycker särskilt om stycket "Med öppna armar..." osv. Det är ju så det ska vara.
2006-10-06

  prinscess VIP
gud vad fin jag tycker den var
helt underbar att läsa
du skriver ju jättefint
värd en klar femma
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H