Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dumpad i ett dike

Törs jag


visa mig naken


för kärleken igen









Står ostadigt på kanten och skådar ner mot avgrunden






Fri vers av Christian_H
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-10-02 22:13



Bookmark and Share


  Vildaste
Denna är otroligt BRA!!!/vilda
2006-10-07

  Lilla_Lala
Ja, läskigt är det alla gånger. Men orden dina är vackra...
2006-10-04

  Saramaria79
"Törs jag
visa mig naken
för kärleken igen" 3 rader bra poesi!
Bort med tanken om att hoppa,
kärlek gör ont ibland,men det går faktiskt över.. tack och lov!
2006-10-02

  loren
snyggt med de extra tomma raderna efter " för kärleken igen"
ett jäkla bra jobb helt enkelt på helheten...
2006-10-02

    Karin L
Väldigt fint skrivit. Får verkligen en känsla av exakt hur det känns när man samlar mod för att ge sig in i något nytt...
2006-10-02

  prinscess VIP
nej hoppa inte
kommer och hjälper dig*ler*
ja ibland kan kärleken göra att man blir osäker och står och vacklar
ska jag våga att ta klivet över mot kärleken igen
tack för läsningen
2006-10-02

    HiFi
tänk att du på fyra rader får mig att vilja hoppa ur stolen och bara skrika

NEJ DU FÅR INTE HOPPA JAG KOMMER OCH HJÄLPER DIG

mycket bra jobbat, får en femma och femtiontusen stilpoäng för enkelheten i svårigheten
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H