Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jeshua


I ditt urspråk
har orden smak
av öken
och ett vemod
i djup ockra

där du
kommer ifrån
ringer inga
kyrkklockor

i dig passerar
vindar från öst
och väst

tiden för din
kolonisation
närmar sig
sitt slut





Fri vers av Rachel Roth
Läst 1326 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2006-10-03 10:41



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
\"låt denna vind fylla mitt inre\"..
underbart stark..
kb
2008-01-07

  Michaela Dutius
Underbart fin dikt- som dessutom är så tragiskt sann
2008-01-02

  Mikael Lövkvist
En strålande, välskapad, och vacker dikt. Grattis!
2006-10-10

  rebecca d
ja, precis!! Där ringer inga kyrkklockor,d är blåser vindar från alla håll obehindrat...o denna kolonisation ahr pågått alltför länge!!! Du gör mig djupt lucklig med din dikt *gråter*
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth