Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns för mej!

kom stilla min oro
kom håll om mej ömt
smek mej
kyss min mun
håll min händer
säg att du vill
att du vill vad du kan
jämväl
att du kan vad du vill

räds inte svaghet
hjälp mej
säg att du orkar
har förmågan
att trösta
att hålla

att du finns
även i sorg
såsom i glädje

under din omfamnande kropp
virvlar oron bort
kvar finns fladdrande, värmande, ömhetens vingslag
lugn förvissning
viskar i mitt öra



du står stadig
vid min sida

jag mjuknar i din famn
omhuldrat uppfylld
trygg av förvissning

du står stadig





Fri vers av Nära
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-10-04 10:45



Bookmark and Share


  Propella
Detta var en vacker, längtande text. Tycker om den sköra, mjuka undertonen i dina rader - men också ditt språk:

"räds inte svaghet
hjälp mej
säg att du orkar
har förmågan
att trösta
att hålla"

Det är innerligt och intensivt och berörande.
2006-10-05

  Fredrik Stillesjö
Hej Nära!

Jag tilltalas verkligen av ärligheten i ditt upprop. Kan känna så här själv. Bra. Hälsar Fredrik
2006-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära