Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden

Ofta
eller kanske
Alltid

I vilket fall

Du fanns hos mig

Jag letar och letar
försöker verkligen hitta dig igen

Du
Min ängel
Min horisont
Mitt allt

Var är du nu?




Fri vers av ungapoeter.se
Läst 1217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-04 15:18



Bookmark and Share


  Manal
så enkla ord men de berörde mitt hjärta djupt.. fick mig att minnas gamla minnen
2007-05-10

  Mackan
Vacker dikt
2006-10-28

  Flickan*i*L*för*Lycka*
En fråga vi alla ställer oss... skyddsängeln varar kanske inte för alltid...
2006-10-04
  > Nästa text
< Föregående

ungapoeter.se