Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen utanför

Jag ska vara tydlig och klar
Alla ska förstå
Ingen ska känna sig utanför

Men om jag släpper in alla i mitt rum
Rummet med vita väggar
och med stora fönster

Då ska jag försöka berätta en historia
Fast bara om alla lyssnar
Ingen ska känna sig utanför

Men
Tänk om någon står utanför
och tittar in genom fönstret




Fri vers av ungapoeter.se
Läst 1253 gånger
Publicerad 2006-10-07 14:33



Bookmark and Share


  Glitteringly
mm, detta gillade jag. Förstår vart du vill komma. Men jag tycker att det borde vara hör i stället för lyssnar i tredje stycket, för lyssna väljer man ju själv medan man inte kan rå för om man inte hör. hänger du med? :)
2006-10-08
  > Nästa text
< Föregående

ungapoeter.se