Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berätta för mig

När du säger en sak
menar du egentligen något annat?

När du gör en sak för mig
är det för någon annans skull?

När du tänker på mig
vem tänker du egentligen på?

När du tänker på oss
vilka tänker du på?

Jag bara undrar




Fri vers av ungapoeter.se
Läst 2900 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2006-10-12 22:13



Bookmark and Share


  Novemberflickan
den hade något vanligt i sig.
bra innehåll och förstår texten, men formuleringen är lite vanlig
2007-12-16

  Johan Nilsson
tyvär kan jag inte hålla med beundrarskaran nedanför..
jag tycker den var okej men inte jättebra, den är normal, för vanlig, ingen egg..
2007-05-01

    ooskar
riktigt fin, ja ibland kan man undra ;)
2007-01-21

    henley
verkligen super :)
2007-01-02

  vintervila
SÅ HIMLA SJUKT BRA. bokmärkt!
2006-12-18

    Cammo
bra
2006-12-14

    ej medlem längre
Intressanta tankar att alstra, bra
2006-12-08

  ohpeople
kärlek bär alltid med sig någon typ av tvivel, detta känns bekant. bra beskrivningar =)
2006-12-05

  Novemberflickan
välldigt bra skrivet:)
2006-12-03

  Linap0wer
som en beskrivning av det krångliga livet, myske fint :)
2006-11-29

  sachie
toppen bra
2006-11-28

  ulrikaa
Jävligt bra. Har funderat i samma spår men inte fått ur mig det. Bra formulerat.
2006-11-16

    Oprofessionell
Jag tycker att denna var liksom bra funderingar och tankar om hur det kan vara ibland. Dock så tycker jag inte att det är poesi, utan mer åt ''bara ord'' delen.
2006-11-16

    hymerito
Det bara undrar jag med..
Jätte bra skrivet!
2006-11-13

  Mickaan
Smart skrivet!
2006-11-10

  Mia Marcus
hm... i sådana lägen i livet bör man nog fundera på att gå!!! /mia
2006-11-09

    M
Det ständiga frågan- ack så sann. Bra!
2006-11-09

  Arte
sjukt bra tanke, känner igen de funderningarna !
2006-11-06

    SEMPER MEA
Den träffar mig
2006-11-02

    greystoke
jättebra skrivet. enkelt o avskalat men så sant så.
2006-10-27

  Bissen
Ja och hur ska man någonsin bli säker på något...?
2006-10-22

  Sanna
otroligt bra. :) gillar detta verkligen
2006-10-17

  Suddad
Suck! Underbar...
2006-10-16

  Trafikstop
Den här var fin och sorglig.
Typiskt vardagligt, för mig i alla fall.
Bra skrivet på ett rakt och lätt sätt.
Kram
/E
2006-10-14

    Naemi
Tycker om den!
2006-10-13

  Samndra
fin text.
När du tänker på mig
vem tänker du egentligen på?

När du tänker på oss
vilka tänker du på?

Gilla verkligen :P:) ha de bra //san
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

ungapoeter.se