Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill

Jag vill skrika ut min åsikt
men jag vågar inte

Jag vill att alla ska veta vad jag vill
men ingen vill förstå

Jag vill att alla ska bry sig om mig
men det blir kanske för många

Det räcker att Du
hör mig
ser mig
bryr dig




Fri vers av ungapoeter.se
Läst 1320 gånger
Publicerad 2006-10-05 16:31



Bookmark and Share


  Arro
Jag känner igen mig i din dikt,
tycker dock att den är lite lättsinnigt skriven, om du förstår hur jag menar.
tyckte ändå om den jätte mycket!
2006-12-15

  Vacant
Jätte fint!
Hade vart en upprorisk destruktiv dikt,
om det inte var för den sista versen som lyfter en till taket.
Bra!!
2006-11-09

  Suddad
Vacker! :)
2006-10-08

  Samndra
fin dikt :) //san
2006-10-05
  > Nästa text
< Föregående

ungapoeter.se