Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du eller ingen

Om någon
Om bara du
Om ingen

Tänk om vi kunde
vara tillsammans
för alltid

Vilken känsla!

Men
om du eller någon
inte finns

Vad händer då?
Ingen som finns




Fri vers av ungapoeter.se
Läst 1323 gånger
Publicerad 2006-10-08 16:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och koncist, bra
2006-11-29

  Micael Axelsson
Välformulerad, så fullständig i sin frågade sanning.
2006-10-09

  Bissen
Uppriktig med äkta känsla... Bra!
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

ungapoeter.se