Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara dig vill jag ha



jag vill ha dig
vill ha dig
ha dig
dig

bara dig vill jag ha
dig vill jag ha
dig och dig och dig

jag vill ge dig tid
vill ge dig tid
ge dig tid

men vad betyder tid
när den endast
kommer visa
vad vi aldrig kan bli
vi aldrig kan vara

men du säger
att du behöver tid
och tid ska du få

jag väntar
väntar på dig
väntar på oss
på ett vi

igen




Övriga genrer av rebekka
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-10-04 20:36



Bookmark and Share


  JamesDean VIP
intressant skriven, så ärlig.
2006-11-03

  pinkprincess
vad bra rebekka :D Den är jättefin.. mkt bra flyt i texten.
Du är såå duktig :D
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

rebekka
rebekka