Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar lilla tjocka Misa!


Misiga Misa

Misiga Misas
mulliga mage
matas.
Morötter,
Maskrosblad,
mycket mumsigt!

Marsvinet Misa
måste mysa.
Många mjuka
mkramar.

Misa
måste motionera.
Mulliga magen
måste minska
många mått.




Fri vers av misa
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-10-05 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

misa
misa