Häromsistens du vet.

 


[sms-poesi: max 160 tecken]

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häromsistens du vet.

 


[sms-poesi: max 160 tecken]




Rendezvous i vår stad

Förväntningar på Dej,
är inga

Förhoppningar om Oss,
är många

Drömmar om Vi,
är oändliga




Fri vers av Jer
Läst 497 gånger
Publicerad 2006-10-05 11:03



Bookmark and Share


  Propella
Ljuvlighet på 6 rader!
2006-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer