Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev Skrivit Skruvat



Sökes!

Heta lågor smider mina känslor

Dansa in och rör om

Åtrån jag känner finner inga gränser

kom snälla kom!

 

Ja, kom och hör mitt hjärtas svikt

Detta är en kontaktannons gömd i en dikt

 

 




Fri vers av Edrik
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-10-05 11:40



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
*skratt!* Väckte spontant ett skratt. Det var påhittigt.
2007-09-02

    sunnanvind
Lycka till!
2007-02-01

  W.Riter
Jag tror också att det kan vara rätt väg du gett dig in på. Kul ide!:-)
2006-10-05

  Daniel_78 VIP
lite småcharmig :) funkar nog bra ute på de sökandes basar
2006-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik