Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...om femhundraen dagar är det tusen dagar sen. För fyrahundranittinio dagar sen var noll... Annat: Tunn dikt som bara finns för att jag skrev den.


Du är min, bara min!

Du sitter
över min säng.
I bilden där man
ser din söta
mage.
Sådär mjuk
och krullig.
Sådär som den var.
Som den är.
Vad gör du där?

Du finns i mitt
kassaskåp.
Bakom tre lås,
eller kanske
bara två.
Där inne finns du.
I Läkerolasken,
där finns du
iallafall lite
av ditt krull
finns där.
Och en lapp.
Vad gör du där?

Du finns under det
bruna trasiga
korset
där fel datum står.
Det ska vara
23/3 inte 29/3.
23/3 föddes du.
500 dagar sen.
501 imorgon.
så fortsätter det
502,503,504..
Vad gör du där?
Du ska ju vara här!

..505,506,507..




Fri vers av misa
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-10-06 17:38



Bookmark and Share


    majbarn
jag läste denna igen idag
jag älskar förtexten
"För fyrahundranittinio dagar sen var noll..."
det är hemskt sånt för det påminner mig bara om
min egen hund som är sådära sammet och pussig


fast han lever fortfarande

så strunt samma

jag tycker DU ÄR DUKTIG jag ska komma tillbaka och läsa
mera

PUSS!

2006-11-28

    majbarn
tusan också
och vad duktig du är!
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

misa
misa