Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silvertår

kring glädje och skratt är du bunden till för gott
all sorg och känsla har vid blotta tanken aldrig uppstått
falska glädjenerver , i vår värld får oss att tro
att verkligheten är bättre än vad den är
och paniken och silvertårna inte är värda att sno.
för att när vi en gång lärt oss vad som är rätt och fel
bryts inte glädjen ut i skratt och ro
är allting förändrat, när världen plötstligt blir stel.
om afrikasol hade fått värma nerkylda själar på en temp till elva
hade många fått en insyn
och dansande nerkylda \"daggdroppar\" fått liv igen, och dansat av sig själva.
för tänk igen, lyckan är inte alltid vägen ut
med hjärnan och logiken och uppfattandet av oron
kan sorgen och lyckan aldrig få ett lyckligt slut.




Fri vers av Lina S Magnusson
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-10-05 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lina S Magnusson
Lina S Magnusson