Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du dränker mig och du vet inte om det.

de enstaka orden
du kan offra på någon
som jag
börjar kännas för få

om jag bara vore lite starkare
skulle jag visa dig att
jag är värd att slösa fler ord på

men du kommer aldrig få se det så
länge du håller mig under ytan kan
jag bara inte förmå mig att
yttra mina tankar för
du står alltid över mig du
kommer alltid kunna trycka ner mig
jag kommer inte ha en chans
inte i ditt hjärta heller men

ibland tror jag att
jag bara skulle kunna nöja mig med
att få vara i dina ögon för
någon dag eller två jag
tror att jag skulle vara vacker där



eller i alla fall se lycklig ut.




Fri vers av elinli
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-10-05 22:03



Bookmark and Share


  Eder Krille
Snyggt och stilfullt skrivet!
man dras in i den,
slutet är väldigt vasst :)
2006-10-19

  Tav
du skriver så vackert elin. båda dikterna är vackra. fast ledsna i kanten. prata om imorgon kanske.
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli