Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blicken



du gav mig


första gången


har jag


förvarat i en


särskild avdelning


i mitt hjärta




Fri vers av Christian_H
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-10-06 00:05



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Oh, så fint! Vilken darrande känsla av blicket!
2006-10-17

  Emma-Kajsa
Ja, en blick kan vara väldigt talande...
Fint!
2006-10-09

  Gunilla Karlsson
Vad vackert det lät!
2006-10-07

  Vildaste
fint, den blicken är bara din fina/vilda
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Christian_H
Christian_H