Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En längtan


Det finns nog en längtan
i varje löv
att spricka hela vägen ut

i varje våg
att landa
på en varm och stilla strand

och i varje liten blomma
att sluta sig mjukt
i sin egen trygga famn




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 1113 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2006-10-06 06:29



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Underskön. Tryggt, vänligt och varmt.
2007-10-05

  memma
ah! så fin. ditt språk alltså. ojoj. bravo.
2007-03-08

    ej medlem längre
så är det, längtan
till att närma
sig själv, på nåt vis
fint och \"i varje löv
att spricka hela vägen ut\"
är fantastiskt snyggt
2007-03-07

  Snorkfröken
nu blev jag full av längtan...
jättefin!
2006-11-23

    Panta rei
Känns så lätt, naturligt och rätt – mycket vackert!
2006-10-09

  Nic
Lågstämt vackert och längtansfyllt
2006-10-08

  Rachel Roth
tycker särskilt mycket om första versen!!
2006-10-08

  Rosen VIP
Underbar!! Grattis till stjärnan!
2006-10-07

    Herr Ångest
Ja, vad säger man..

Fantastiskt kanske?
2006-10-07

  wayward - taiga
Sannerligen!
2006-10-07

    HiFi
GRATTIS!!!! till redaktionens val.. de kunde inte ha hittat bättre
2006-10-07

  Myself
som en liten underbar visa klingar dina ord.spelar du gitarr?
2006-10-06

    HiFi
den här dikten är ovanlig, jämfört med det jag tidigare läst av dig
den känns nästan inspirerad.. från vad.. det vet bara du.
den har känselspröt som sticker ut från varje rad
den känns iskall och varm på samma gång, gör ont
den känns
den...
2006-10-06

  Teresia Ridell
Visst känner alla den längtan att riktigt nå fram !
Mycket välskrivit o skönläst !
2006-10-06

    Fatima
Mycket vackert och beskrivande om längtan
2006-10-06

  Jessica Ebbesson
Finstämt och vackert!
2006-10-06

  Lena K Nilsson VIP
Fin!
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist