Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du blev min frukost.





jag äter frukost, två hårda mackor utan smör
då tänker jag på dig för
du blir aldrig tjock.

men egentligen spelar mackorna ingen roll för
jag tänker alltid på dig.




Fri vers av elinli
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-10-06 08:57



Bookmark and Share


  Christian_H
Charmig, andas och ger läsaren glädjen i att vilja läsa mer då den är kort men talande.
2006-10-19

    ungapoeter.se
En knasig och rolig text. Jag gillar särskilt meningen "men egentligen spelar mackorna ingen roll" för den omkullkastar liksom hela texten. BRA!
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli