Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obön



lämna

lämna mig

lämna mig bara

lämna mig bara inte

lämna mig bara inte här

lämna mig bara inte här ...ensam

lämna mig bara inte här

lämna mig bara inte

lämna mig bara

lämna mig


lämnad...


av bara dig


här



lämpad att vara med dig


bara med mig



... ensam här

dämpad




ämnad att vara ensam?



(jävla råtta!)




Fri vers av Zazzo
Läst 423 gånger
Publicerad 2006-10-08 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick