Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lil bro

idag sa min lillebror att han helst vill att jag ska vara hemma jämt,











för då kan jag hjälpa honom med att skriva ord.




Fri vers av amaandha
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-10-06 15:12



Bookmark and Share


  empty
vilken sötis han är :)
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

amaandha
amaandha