Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

False soulmate

Sitter här som ett frågetecken
vågar inte ens tänka tanken
e han sjuk eller håller han sanningen ifrån sig
Flyttade in i mitt hjärta..........
å ut igen..........velar...........vilar...viljan
Vill ha sanningen
så gärna vill jag ha den...sanningen
gick på känslan ...hm ...å den va alltså fel

känner mej uttömd,
utsatt.............
sårbar..................
känslomässigt tömd

drunknade i hans ögon.
kände att det var vi
så starkt att känslan skrämde

Åkte som en hiss upp till övre våningen å ner under källaren ...
lägre än jag varit på år.

suspekt är känslan jag får.....
så synd...jag som trodde han var äkta

mitt förstånd överträffar känslan denna gång........
i glömskans hav jag önskar att han vilar snart
som en dimmridå av vävda drömmar.....

visst fanns han aldrig riktigt....?
my false soulmate




Fri vers av Nära
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-10-07 00:27



Bookmark and Share


  Arowana
Alltså inte "nej, han fanns aldrig", utan nej, han var aldrig falsk. Men det vet du!
2006-10-08

  Arowana
Nej.
2006-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära