Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jäntfan ( hur man svälter sej )



om du letar efter hon som regerar sitt eget jävla universum
som alltid ska försöka va ett window in the wall
som vet att det inte är nån vits om ingen nånsin skrattar
och som skiter i vart skåpet ska stå
för vad ska hon med det där skåpet till?

om du saknar henne

se efter en gång till
snälla leta rätt på mej
för här ligger bara en jäntfan
och det enda hon vet är hur man krymper
för att få plats i ett par ögon
hur man svälter sej
för att komma i ett hjärta




Fri vers av Elin Lindkvinna
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-10-07 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Lindkvinna
Elin Lindkvinna