Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det handlar om att gå i uppfyllelse




just jaaaaaa
det handlar om att bryta mot
så många tyngdlagar vi bara kan
om att veckla ut våra prydligt ihopvikta ryggrader
skapa nödutgångar i de här jävla skyddsrummen
om att gräva smilgropar
om att dela ut blåbärssoppa i det långa loppet
och vägra vara bara doa i sången om sitt eget liv
handlar om att nu när jorden är rund kan vi aldrig gå för långt
handlar om varje försök att vända andra kinden till utan att vända sej bort
handlar om att älska tills ingen blir över
och om att vi kanske är 3 kramar och två oförmodade leenden
från revolutionen
om att den börjar i våra egna navlar
handlar om att låta ljusen brinna
och önska högt
önska högt så att alla hör
handlar om att gå i uppfyllelse
och om det spjärn som krävs
för att inte förråda
ögonen
smekningarna
och dikterna
som fortfarande lovar oss något vackrare




Fri vers av Elin Lindkvinna
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-10-07 10:56



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Tycker mycket om hur du binder ord samman, skapar dans med dem i dina dikter-tankar
2006-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Elin Lindkvinna
Elin Lindkvinna