Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jätte Pretto, verkligen!

Du & Jag
Utan mig
Är inte vi..

..drigt.




Fri vers av IQ
Läst 841 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-07 15:33



Bookmark and Share


    seratonin
klar och tydlig, helt klart klockren.
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

IQ
IQ