Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att skiljas utan förlåtande ord


Kom ihåg



På baksidan av den dikt jag skrev
den som inte dög
skriver jag en kom-ihåg-lapp
i smyg nerstoppad
i din ficka
för att värma dig
när höstvinden kyler
för att följa dig
på din väg bort
så du hittar hem




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-10-08 17:52



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Precis de vi alla borde våga göra.
2007-12-22

  Albert
du är en som älskar...
2006-10-20

  Lars Granlöf
Härlig idé. Bra dikt
2006-10-09

    Bim
Fin text om omsorg.Hälsn.Bim
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors