Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan täcket och lakanen var hon bara naken och han bortom perfektion



Det var
sån där förbannad
kärlek

Du vet
Solen månen himlen

för honom
stjärnorna

allt för honom

hon skulle ge honom sin luft
om han hade svårt att andas

Men han

han räckte inte ens till grantopparna

För honom
var hennes händer
innanför
hans byxor
viktigare

Men hennes händer
misslyckades alltid
så förtvivlat
med att övertyga
om hennes skönhet








Fri vers av magda
Läst 677 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-09 16:36



Bookmark and Share


  Agnes
Grym titel, men en ännu bättre text! Ruggigt bra!
2007-05-15

  Vederbörande
Det sista stycket är fullkomligt lysande.
2006-11-28

    Panta rei
Grym titel - säger en hel del... I övrigt en bra skildring av känslan av att inte bli sedd för sina inre egenskaper.
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

magda
magda